(Poistunut julkaisusta)

Materiaalinkäsittelyosaston päällikkö / Yara Suomi Oy, Uusikaupunki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019


Yaran Uudenkaupungin tehtailla tuotetaan NPK-lannoitteita ja typpihappoa sekä kotimaisiin tarpeisiin, että vientiin. Toimipaikalla työskentelee yhteensä noin 240 yaralaista osaajaa. Tehtaiden yhteydessä oleva syväsatama ja erinomaiset merikuljetusmahdollisuudet mahdollistavat merkittävän lannoiteviennin niin lähi- kuin kaukomarkkinoille. Uudenkaupungin tehdas on osa maailman johtavaa lannoiteyritystä ja yrityksenä Yara on haluttu työnantaja, joka tarjoaa kilpailukykyisen palkan ja muut edut.

Haemme nyt Yaran Uudenkaupungin tehtaalle

Materiaalinkäsittelyosaston päällikköä

Johdat toimipaikan materiaali/logistiikkaosastoa ja kehität sen toimintaa vastaamaan entistä paremmin yhtiön tavoitteita turvallisuuden, luotettavuuden ja tuottavuuden osalta. Vastuualueeseen kuuluu Uudenkaupungin tehtaan materiaaliosasto kokonaisuudessaan pitäen sisällään satamatoiminnot, säkityksen, tuote- ja raaka-ainevarastoinnin sekä terminaalitoiminnot.

Odotamme sinulta erinomaista turvallisuusasennetta, kykyä johtaa ja halua kehittää toimintaa, logistiikan ja tuotantoprosessien tuntemusta sekä asiakaslähtöisyyttä. Arvostamme erityisesti henkilöjohtamisen taitojasi. Olet osa tehtaan johtoryhmää ja raportoit tehtaanjohtajalle. Suorina alaisina sinulla on viisi asiantuntijaa, osaston vahvuus on kaikkiaan noin 40 henkilöä.

Tehtävässä vastaat:

  • tehtaan materiaaliosaston kokonaisvaltaisesta johtamisesta sisältäen sekä raide- että rengasliikenteen ja merikuljetukset
  • henkilöstön johtamisesta sekä toimintatapojen jatkuvasta parantamisesta
  • osaston budjettien laatimisesta ja toteutumisesta
  • yhteistyöstä liittyen sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin
  • toiminnan lainmukaisuuden ja asetusten mukaisuuden varmistamisesta

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa ja aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen. Olet myös valmis matkustamaan satunnaisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän prosessiteollisuudessa, jossa poikkeuksellisesti pääset työskentelemään eri kuljetusmuotojen kanssa. Tehtävä on monipuolinen ja olemukseltaan sekä operatiivinen että kehittämispainotteinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Catharina Kallio puh. 020 746 9686. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta 26.3.2019 mennessä.