(Poistunut julkaisusta)

Materiaalinkäsittelijä/varastotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Haemme teolliselle asiakkaallemme Outokumpuun materiaalinkäsittelijää.

Työnkuvaan kuuluu mm. tehtaan sisäisen materiaalivirran siirtoa työvaiheiden välillä sekä valmiin tavaran hyllystä ja kirjausta järjestelmään. Myöhemmin lisäksi tavaran vastaanottoa, inventointia sekä niiden kirjaamista järjestelmään.

Olet etsimämme henkilö mikäli olet reipas, ahkera ja tarkka työssäsi. Eduksi tehtävään katsotaan trukin/pinontavaunun/pyöräkoneen käyttötaito sekä aikaisempi kokemus varastotehtävistä.

Työ alkaa kesäkuussa ja kestää aluksi elokuun loppuun. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus pidempi aikaiseen työhön.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi pikaisesti tehtävään.

Lisätietoja: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.