(Poistunut julkaisusta)

Materiaalinkäsittelijä/pakkaaja
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme nyt Nokialla sijaitsevalle pitkät perinteet omaavalle metallialan asiakkaallemme uusia työntekijöitä materiaalinkäsittelyyn ja pakkaukseen.

Työtehtävät pitävät sisällään muun muassa tuotteiden tarkastusta, lajittelua ja pakkaamista. Töitä tehdään useimmiten parin kanssa. Tehtävään etsimme henkilöä, jolla on reipas työote, innokas asenne ja hyvä fyysinen kunto. Eduksi katsotaan kaikki aikaisempi työkokemus tehdasympäristöstä, varastotöistä tai tuotannosta. Myös metallialan koulutus tai muu alan osaaminen tukee tehtävässä menestymistä. Aikaisempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, jos olet valmis oppimaan ja tarttumaan innolla uusiin haasteisiin.

Työmäärä vaihtelee tuotannon ja asiakkaan tarpeen mukaan. Työt alkavat usein osa-aikaisena, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus lunastaa itselleen pitkäaikainen paikka täysillä viikkotunneilla. Töitä tehdään pääsääntöisesti kolmessa vuorossa. Palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön. Valituilla työntekijöillä tulee olla myös voimassa oleva työturvallisuuskortti tai valmius suorittaa kurssi ennen töiden aloitusta.

Mikäli olet hakemamme työntekijä ja haluat työskennellä metallituotannon parissa alansa johtavassa yrityksessä, niin täytä hakemus järjestelmämme kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti kokemuksestasi ja käytettävyydestäsi. Haemme työntekijöitä sekä kesäksi että pidemmälle ajalle.