Materiaalinkäsittelijäksi Valtralle
Go On

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

”Valtra Inc. kehittää, valmistaa, markkinoi ja huoltaa Valtra-traktoreita, joista jokainen on suunniteltu erityisesti yksittäisen asiakkaan tarpeisiin. Monipuolisuudestaan ja luotettavuudestaan tunnetut Valtran traktorit valmistetaan kestämään vaativimmat ilmastot ja takaamaan suurimman suorituskykytason rankimmissa työolosuhteissa. Valtra on AGCOn maailmanlaajuinen tuotemerkki, ja on pohjoismaiden johtava traktoreiden valmistaja, sekä yksi suosituin brändi Latinalaisessa Amerikassa. Lue lisää Valtrasta osoitteessa www.valtra.com

 

Haemme asiakasyrityksellemme Valtran tehtaalle Suolahteen traktoritehtaan materiaaliosastolle
Materiaalinkäsittelijöitä eri mittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin.


Materiaalinkäsittelijänä työtehtäviisi kuuluu varastokeräily sekä oikeiden osien toimittaminen kokoonpanolinjalle. Työtehtävässä apunasi käytät  keräily- ja varastohallintaohjelmistoja sekä erilaisia materiaalinkäsittelylaitteita, kuten korkeakeräilijöitä, trukkeja ja vetotrukkeja. Nämä työt opit vain tekemällä ja saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Sovit materiaaliosastolle, mikäli sinulla on kokemusta varastotöistä, erilaisten materiaalinkäsittelylaitteiden käytöstä tai omaat hyvät valmiudet näihin. Eduksi katsomme myös mikäli olet päässyt käyttämään aikaisemmissa työtehtävissäsi tuotannonohjausjärjestelmiä. Suomen kielen taito on pakollinen ja tavaran vastaanotossa tarvitaan myös englannin kieltä.

 

 

Sinä työntekijänä

Toivomme, että haluat toimia tiimissä, jossa jokaisen panos on yhtä tärkeä ja lopputuloksena on huippuluokan kotimainen traktori. Asentajan tehtävä vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sorminäppäryyttä sekä tarkkuutta. Omaat hyvän paineensietokyvyn, olet yhteistyökykyinen, joustava sekä asenteeltasi positiivinen.
Kokemustasi tärkeämpää meille on oppimiskykysi, kiinnostuksesi alaa kohtaan ja se, että työkalut pysyvät käsissäsi!

Tarjoamme
Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä kasvavan liiketoiminnan parissa sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Työ on sisätyötä valoisassa ja siistissä tehdasympäristössä. Palkkatasomme on erittäin kilpailukykyinen, työpaikkakiusaamiselle Valtralla on nollatoleranssi. Valtra on savuton työpaikka. Työt alkavat syksyllä 2021.

 

 

Haluatko olla osa menestystarinaa?

Käy jättämässä hakemuksesi meille jo tänään osoitteessa http://go-on.likeit.fi/apply/36852917

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska, 040 173 9797, essi.kalajanniska@go-on.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478163
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Viitasaari, Äänekoski