(Poistunut julkaisusta)

Materiaalinkäsittelijä / Varastotyöntekijä, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme metallialan asiakasyrityksellemme työntekijöitä materiaalinkäsittelyyn ja pakkaukseen.

Työtehtäviin kuuluu tuotteiden lajittelua, tarkastusta ja pakkaamista. Töitä tehdään kahden tai kolmen hengen ryhmissä, joten hyvät tiimityöskentelytaidot ovat avuksi.

Aikaisempi työkokemus varastotöistä, tuotannosta tai tehdasympäristöstä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on hyvä asenne, halu tehdä töitä ja oppia uutta sekä reipas työote. Työntekijöiltä edellytetään myös hyvää fyysistä kuntoa.

Työ on keikkaluontoista. Keikkoja voi olla tarjolla yksittäisistä vuoroista täysiin viikkoihin riippuen asiakkaan tuotannon tilanteesta. Tästä syystä työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen tai toisen osa-aikaisen työn rinnalle. Hyvät työntekijät voivat työllistyä myös pitkäaikaisesti ja kokopäiväsisesti asiakasyritykseen.

Työtä tehdään kolmessa vuorossa. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on pakollinen. Valituilta henkilöiltä edellytetään myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia tai valmiutta suorittaa kurssi ennen töiden alkamista.

Mikäli haluat työskennellä metallituotannon parissa osana alansa johtavaa yritystä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman hyvin kokemuksestasi ja käytettävyydestäsi.