(Poistunut julkaisusta)

Materiaalinkäsittelijä, Vantaa
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Haluatko työskennellä nuorekkaassa, voimakkaasti kasvavassa ja kansainvälisessä työyhteisössä? Kykenet ottamaan vastuuta, ja olet luonteeltasi kehitys- ja tuloshakuinen?  

Rekrytoimme nyt asiakasyrityksellemme Vantaalle MATERIAALINKÄSITTELIJÄÄ.

Tehtäviisi kuuluvat saapuvien kierrätysmateriaalien vastaanotto, kuljetusjärjestelyt sekä noutavien autojen lastaukset. Huolehdit varastokirjanpidosta ja syötät tiedot toiminnanohjausjärjestelmään. Tehtävässä edellytämme tarkkuuden ja huolellisuuden lisäksi hyvää tietoteknistä osaamista, asiakaspalvelutaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Osaat ajaa trukkia ja olet halukas oppimaan myös muiden työkoneiden kuten materiaalikoneen käytön. Arvostamme aikaisempaa kokemusta materiaalienkäsittelystä, logistiikasta tai metallialalta, mutta tärkeintä on kuitenkin oikea asenne. Kansainvälisen toimintaympäristön vuoksi edellytämme sujuvaa englanninkielen taitoa. Toimenkuva tulee muotoutumaan osittain myös kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan, tärkeintä on kyky kantaa vastuuta ja halu oppia uutta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn kansainvälisessä organisaatiossa sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja edetä vastuullisempiin tehtäviin kokemuksen karttuessa. Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa Kirsi Naamanka p. 040 728 3770.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä  henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.