(Poistunut julkaisusta)

Materiaalinkäsittelijä thyssenkrupp Aerospace Finland Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

thyssenkrupp Aerospace Finland Oy on osa thyssenkrupp-konsernia. Suomen yksikön päävastuuna on vastata Skandinavian materiaalimyynnistä. Olemme osa konsernin materiaaliryhmää ja sen lentokone- ja puolustusvälineyksikköä. Toimitamme materiaaleja myös muuhun valmistavaan teollisuuteen.

 

Etsimme nyt asiakkaallemme thyssenkrupp Aerospace Finland Oy:lle reipasta ja omatoimista

MATERAALINKÄSITTELIJÄÄ (varastotyöntekijää) pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

 

Materiaalinkäsittelijän tehtäviin kuuluu sisälogistiikka eli materiaalien toimitus työpisteisiin ja niiden palauttaminen varastoon. Tämä osaltaan mahdollistaa tuotannon kitkattoman toiminnan. Myös lähtevän tavaran lastaus kuuluu työtehtäviin.

 

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta logistisista tehtävistä. Trukinajotaito täytyy löytyä, mutta trukkikorttia et tarvitse. Käytössäsi on vastapaino- ja nelitietrukki. Olethan työskentelyotteeltasi ripeä ja reipas, unohtamatta kuitenkaan tarkkuutta ja työturvallisuutta. Toivomme sinun olevan tiimissä joustava tekijä ja pystyvän myös itsenäiseen työskentelyyn. Käytössä on suomenkielinen ERP-varastonhallintajärjestelmä – joten perus IT-taidot pitää myös löytyä.

 

Etsimme työntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa vuokratyösuhteena Adecco Finland Oy:öön, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä asiakasyrityksen kirjoille. Saat taustallesi ammattitoisen ja mukavan tiimin tuen sekä käyttöösi asianmukaiset ja nykyaikaiset työvälineet. Työtä tehdään toistaiseksi päivävuorossa – mutta valmius vuorotyöskentelyyn pitää olla. Työskentelypaikkana on siisti tehdasympäristö, jossa pidetään huoli työntekijöiden työturvallisuudesta. Toimipiste sijaitsee Jämsässä.

 

Hae paikkaa heti, sillä teemme haastatteluita jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR konsultti Sanna Heikkilä puh: 0405753208/ sanna.heikkila@adecco.fi