(Poistunut julkaisusta)

Materiaalinkäsittelijä, kokoaikainen, 6 hlöä, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Haemme metallialan asiakasyrityksellemme työntekijöitä materiaalinkäsittelyyn ja pakkaukseen.

Työtehtäviin kuuluu pääsääntöisesti tuotteiden pakkaamista ja ripustamista. Töitä tehdään kahden tai kolmen hengen ryhmissä, joten hyvät tiimityöskentelytaidot ovat eduksesi.

Aikaisempi työkokemus varastotöistä, tuotannosta tai tehdasympäristöstä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on hyvä asenne, halu tehdä töitä ja oppia uutta sekä reipas työote. Työntekijöiltä edellytetään myös hyvää fyysistä kuntoa.

Työ on alkaa keikkaluontoisena ja muuttuu lähiviikkojen aikana kokoaikaiseksi. Keikkoja voi olla aluksi tarjolla yksittäisistä vuoroista täysiin viikkoihin riippuen asiakkaan tuotannon tilanteesta. Työtä on aluksi tarjolla ainakin kesän yli ja mahdollisesti myös myöhemmälle syksyyn. Hyvät työntekijät voivat työllistyä myös pitkäaikaisesti ja kokopäiväisesti asiakasyritykseen.

Työtä tehdään kolmessa vuorossa. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on pakollinen. Valituilta henkilöiltä edellytetään myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia tai valmiutta suorittaa kurssi ennen töiden alkamista.

Mikäli haluat päästä tutustumaan metallialan tehtäviin alansa johtavassa yrityksessä, laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerrothan hakemuksessasi samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.