Materiaalinkäsittelijä Finelcomp Oy:lle
Finelcomp Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Varastotyöntekijät HOI!

Oletko vapautumassa juuri nykyisistä tehtävistä tai onko mullistava vuosi vienyt työpaikkasi? Nyt olisi pitkäaikainen paikka auki Outokummussa.

Haemme asiakkaallemme FINELCOMP OY Outokumpuun MATERIAALIKÄSITTELIJÄÄ pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Määräaikaisen vuokratyösuhteen jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakkaan omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on tunnettu metalliteollisuuden toimija, joka kaipaa nyt riveihinsä materiaalin käsittelijää.

Työtehtävä: Työtehtäviisi voivat kuulua erilaisten materiaalien käsittely, keräily sekä siirto työpisteeltä toiselle. Huolehdit sisäisestä logistiikasta ja saldojen kirjanpidosta.

Työvälineet tms muut erikoistaidot: Keräilyssä hyödynnät mm. pinontavaunuja sekä erilaisia trukkeja. Valinnoissa etusijoille menevät henkilöt, joilla näiden laitteiden ohjakset pysyvät käsissä jo valmiiksi, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä kaikkiin laitteisiin saat kattavan perehdytyksen.

Sinulta toivotaan: Oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä ja oppia työssään. Varastopuolen kokemus katsotaan eduksi, mutta hyvällä asenteella sinulla on mahdollisuus oppia hommaan nopeasti.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Työvuoromalli: Sinulla tulee olla valmius 2-vuorotyöhön.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat heti, kun sopiva tyyppi tehtävään löytyy. Haussa pitkäaikainen työntekijä.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1553455
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (mervi.leinonen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0505999580
  • Sijainti: Outokumpu, Joensuu