(Poistunut julkaisusta)

Materiaalimyyjä
Inlook Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Inlook Oy on osa 50-vuotiasta sisärakentamiseen erikoistunutta Inlook-konsernia. Rakennustoimintamme kattaa Etelä-Ruotsin ja koko Suomen. Toimipisteemme Suomessa sijaitsevat aina Helsingistä Ouluun. Näiden lisäksi meidän teollisuusmaalaamomme toimivat Virossa ja Liettuassa. Konserniliikevaihtomme on noin 79 miljoonaa euroa. Inlookilaisia ympäri Suomen, Ruotsin ja Baltian on jo yli 500.

Pitkät työurat ja pieni vaihtuvuus työntekijöiden keskuudessa kertovat siitä, että teemme jotain oikein. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö on Inlook-konsernin tuloksellisen toiminnan avain. Haluamme pitää huolta henkilöstömme hyvinvoinnista tarjoamalla muun muassa työhyvinvointia edistäviä tapahtumia, tuemme henkilöstön liikuntaharrastuksia vapaa-ajalla sekä järjestämme henkilöstöllemme erilaisia vapaa-ajan tapahtumia. Katso lisää: www.inlook.fi

Asiakkaamme liiketoiminnan kasvaessa
haemme nyt tiimiin vahvistukseksi

MATERIAALIMYYJÄÄ

Lounais-Suomen alueelle

Myyjänä tulet tapaamaan potentiaalisia asiakkaita markkina-alueellasi. Saat työhösi kattavan perehdytyksen. Tämän lisäksi saat jatkuvan tuen sekä valmennuksen omalta tiimiltäsi ja esimieheltäsi. Inlook Oy tarjoaa työntekijöilleen toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, mahtavat edut sekä kilpailukykyisen kiinteän kuukausipalkan.

Etsimme aktiivista, kehittymishaluista ja tuloshakuista myyjää. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä kuunnella asiakasta, kunnianhimoista asennetta sekä luontaista kaupannälkää. Tehtävä ei edellytä alan koulutusta, mutta alan tuotetuntemus, verkostot ja kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa:

Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Tuomas Lappalainen
p. 050 444 4476
tuomas.lappalainen@sihti.fi