(Poistunut julkaisusta)

Materiaalimyyjä
INLOOK OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Inlook Oy on osa 50-vuotiasta sisärakentamiseen erikoistunutta Inlook-konsernia. Rakennustoimintamme kattaa koko Suomen ja toimipisteemme sijaitsevat aina Helsingistä Ouluun. Näiden lisäksi meidän teollisuusmaalaamomme toimivat Virossa ja Liettuassa. Konserniliikevaihtomme on noin 65 miljoonaa euroa. Inlookilaisia ympäri Suomen ja Baltian on jo vajaa 500.

Pitkät työurat ja pieni vaihtuvuus työntekijöiden keskuudessa kertovat siitä, että teemme jotain oikein. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö on Inlook-konsernin tuloksellisen toiminnan avain.
Katso lisää: www.inlook.fi

Asiakkaamme liiketoiminnan kasvaessa haemme nyt tiimiin vahvistukseksi

MATERIAALIMYYJÄÄ

Itä-Suomen alueelle

Myyjänä tulet tapaamaan potentiaalisia asiakkaita markkina-alueellasi. Saat työhösi kattavan perehdytyksen. Tämän lisäksi saat jatkuvan tuen sekä valmennuksen omalta tiimiltäsi ja esimieheltäsi. Inlook Oy tarjoaa työntekijöilleen toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, mahtavat edut sekä kilpailukykyisen kiinteän kuukausipalkan.

Etsimme aktiivista, kehittymishaluista ja tuloshakuista myyjää. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä kuunnella asiakasta, kunnianhimoista asennetta sekä luontaista kaupannälkää. Tehtävä ei edellytä alan koulutusta, mutta alan tuotetuntemus, verkostot ja kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa:

Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Tuomas Lappalainen
p. 050 444 4476
tuomas.lappalainen@sihti.fi