(Poistunut julkaisusta)

Materiaalikoordinaattori
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020

Haemme asiakkaallemme materiaalikoordinaattoreita Porvoon Kilpilahteen määräaikaiseen projektityöhön tulevaan suurseisokkiin ja siihen liittyviin suunnittelu- ja valmistelutöihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan loppuvuodesta 2020 / alkuvuodesta 2021 ja työsuhteiden kesto on arviolta 6–8 kuukautta. Järjestämme kauempaa saapuville työntekijöille majoituksen projektikohteen läheisyydestä.

Materiaalikoordinaattorina ohjaat projektin materiaalivirtoja työmaille tai urakoitsijoille varmistaen näin materiaalien oikea-aikaiset toimitukset, minkä lisäksi johdat tarvittaessa projektivarastoa. Keskeistä tehtävänkuvassa on muun muassa kommunikointi hankinnan ja projektiorganisaation kanssa sekä materiaalivirtojen hallintaan liittyvien resurssien ja kaluston organisointi.

Hakijalta toivomme:

  • Teknistä peruskoulutusta tai useamman vuoden kokemusta tekniseltä alalta sekä
  • vähintään tyydyttävää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Eduksi katsomme:

  • Kokemuksen suunnittelu- ja kunnossapitotehtävistä,
  • kokemuksen erityisesti petrokemian teollisuuden ympäristöistä sekä
  • voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö- ja EA1-kortit.

Tarjoamme sinulle tekijäänsä haastavan työpaikan vertaistaan hakevassa Kilpilahden teollisuusympäristössä. Sinut perehdytetään tehtäviisi ja ympärilläsi on osaava projektiorganisaatio, joka tukee päivittäistä tekemistäsi.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jäikö jokin askarruttamaan? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Baronalla hakua hoitaa Perttu Piispa, p. 050 471 3321 (tavoitettavissa ma, ke ja pe), s-posti perttu.piispa@barona.fi.