Materiaalikoneenkuljettaja
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Oletko työtä pelkäämätön vastuuntuntoinen tiimipelaaja, jolla löytyy kokemusta kaivinkoneen, mahdollisesti materiaalikoneen käytöstä? Kaipaatko uusia tuuli työelämään? Jatka lukemista, sillä meillä olisi hommia tarjolla!

Etsimme asiakkaallemme Fincumetille / Niemen romukaupalle MATERIAALIKONEENKULJETTAJAA Helsingin Tattarisuolle metallinkeräyspisteeseen. Toivomme sinulta löytyvän aiempaa materiaalikoneen käyttökokemusta. Mikäli kuitenkin olet ammattitaitoinen kaivinkoneenkuljettaja, jolla on kova motivaatio oppia uutta, älä jätä hakemusta laittamatta! Saat tehtävään tarvittavan perehdytyksen. Eduksesi lasketaan pyöräkuormaajan ja trukin ajotaito. Valituksi tuleminen edellyttää suomen kielen taitoa ja motivoitunutta asennetta sekä ajokorttia (myös traktorikortti riittää!).

Työtehtäviisi kuuluu materiaalikoneen kuljettaminen romukaupassa, jonne asiakkaat tuovat erilaisia metallinkierrätykseen kuuluvia rauta- ja peltiromuja, akkuja, kaapeleita ja värimetalleja. Työkoneenasi toimii materiaalikone, jossa käytetään lajittelukouraa ja materiaalikouraa apuna. Saatat löytää itsesi myös satunnaisesti trukin tai pyöräkuormaajan hytistä. Töitä tehdään arkisin 2-vuorossa kuitenkin 6:00-18:30 välillä, aamuvuorossa puurretaan 7 hengen voimin ja iltavuorossa pienemmällä porukalla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä materiaalikoneenkuljettajaksi, joka alkaa ensin määräaikaisella vuokratyösuhteella, minkä jälkeen tavoitteenasi on rekrytoitua suoraan asiakasyrityksellemme Fincumetille. Toivomme sinulta mahdollisuutta sitoutua pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus verkkosivujemme www.amiko.fi kautta ja nappaa itsellesi uusi työpaikka! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Värimetallien ja kaapeleiden kierrätykseen erikoistunut helsinkiläinen Niemen Romukauppa on Suomen vanhimpia romukauppoja. Vuodesta 1950 toiminut Niemen Romukauppa on pääkaupunkiseudun tunnetuin romuliike, jonka Fincumet osti vuonna 2016. Metallinkierrätys on viety jokaisessa express-toimipisteessä aivan uudelle tasolle, kun romun keräämisestä on siirrytty tehokkaaseen lajitteluun ja kierrätykseen.
Niemen Romukauppa on osa Fincumet-yhtiötä ja express-palvelu on suunnattu pääkaupunkiseudun metallinkierrättäjille, yrityksille ja yksityishenkilöille. Uudistettu hankintapiha on palvelultaan nopea, turvallinen ja vastuullinen. 
Fincumet express on palvelukonsepti – asiakaslupaus, jossa metallinkierrätys on tehty asiakkaalle helpoksi. Nykypäivän romuliike onkin paikallinen hankinta- ja logistiikkapiha, jossa kierrätys on mahdollista toteuttaa lähellä romun syntypaikkaa. Express-hankintapiha on suunniteltu henkilö- ja kuorma-autoille erikseen, jolloin purku ja lajittelu on turvallista yhdessä henkilökunnan kanssa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510942
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa