Materiaalikoneenkuljettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Etsimme Joensuun palvelupisteelle materiaalikoneenkuljettajaa.

Tehtäviisi kuuluvat materiaalikoneen, pyöräkoneen ja trukin kuljettaminen sekä autojen esikäsittely. Varmistat ja punnitset vastaanottojen ja lähetysten painot sekä laadut. Vastaat myös osaltasi koneiden ja laitteiden korjauksista, huolloista sekä raportoinnista. 

Oletko etsimämme oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen tekijä, jolta löytyy työssä tarkkuutta ja yhteistyökykyä. Tehtävä edellyttää perusmetallien tuntemusta, työkoneiden teknistä tuntemista, tietokoneen peruskäyttötaitoa sekä työkoneiden ajotaitoa. Aikaisempi kokemus materiaalikoneen kuljettajan tehtävistä katsotaan eduksi.

Työsuhde on alussa määräaikainen ja työtä on tarjolla kokopäiväisesti 37,5 tuntia/viikko. Työnantajasi on työsuhteesi alussa RTK-henkilöstöpalvelu, ja sinulla on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Työtä tehdään päivävuoroissa ja työt alkavat asiakkaamme tarpeen mukaan noin elokuun puolessa välissä. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477839
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Karjala