(Poistunut julkaisusta)

Materiaalikoneenkuljettaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2020

Materiaalikoneen kuljettaja

 

Oletko työtä pelkäämätön vastuuntuntoinen tiimipelaaja? Etsimme asiakasyrityksellemme Niemen romukaupalle / Fincumetille materiaalikoneenkuljettajaa Helsingin Tattarisuolle metallinkierrätys pisteeseen!

Oletko työnnälkäinen persoona ja kaipaat elämääsi uusia tuulia ja työtehtäviä? Taustaltasi voit olla esimerkiksi kaivinkoneenkuljettaja tai materiaalikonetaustan omaava henkilö, sillä perehdytämme sinut tehtävään. Valituksi tuleminen edellyttää suomen kielen taitoa ja motivoitunutta asennetta.

Työtehtäviisi kuuluu materiaalikoneen kuljettaminen romukaupassa, jonne asiakkaat tuovat erilaisia metallinkierrätykseen kuuluvia rauta- ja peltiromuja, akkuja, kaapeleita ja värimetalleja. Työkoneenasi toimii materiaalikone, jossa käytetään lajittelukouraa ja materiaalikouraa apuna, saatat löytää itsesi myös satunnaisesti trukin tai pyöräkuormaajan hytistä. Töitä tehdään arkisin 2-vuorossa kuitenkin 6:00-18:30 välillä, aamuvuorossa puurretaan 7 hengen voimin ja iltavuorossa pienemmällä porukalla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä materiaalikoneen kuljettajaksi, joka alkaa ensin 2 kk vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tavoitteenasi on rekrytoitua suoraan asiakasyrityksellemme Fincumetille, toivomme sinulta mahdollisuutta sitoutua myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi meille välittömästi, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätiedusteluihin vastaa Amikon henkilöstökonsultti Anneli Mäki sähköpostitse anneli.maki@amiko.fi tai puhelimitse 050 367 0432.

 

Värimetallien ja kaapeleiden kierrätykseen erikoistunut helsinkiläinen Niemen Romukauppa on Suomen vanhimpia romukauppoja. Vuodesta 1950 toiminut Niemen Romukauppa on pääkaupunkiseudun tunnetuin romuliike, jonka Fincumet osti vuonna 2016. Metallinkierrätys on viety jokaisessa express-toimipisteessä aivan uudelle tasolle, kun romun keräämisestä on siirrytty tehokkaaseen lajitteluun ja kierrätykseen.
Niemen Romukauppa on osa Fincumet-yhtiötä ja express-palvelu on suunnattu pääkaupunkiseudun metallinkierrättäjille, yrityksille ja yksityishenkilöille. Uudistettu hankintapiha on palvelultaan nopea, turvallinen ja vastuullinen. 
Fincumet express on palvelukonsepti – asiakaslupaus, jossa metallinkierrätys on tehty asiakkaalle helpoksi. Nykypäivän romuliike onkin paikallinen hankinta- ja logistiikkapiha, jossa kierrätys on mahdollista toteuttaa lähellä romun syntypaikkaa. Express-hankintapiha on suunniteltu henkilö- ja kuorma-autoille erikseen, jolloin purku ja lajittelu on turvallista yhdessä henkilökunnan kanssa.