(Poistunut julkaisusta)

Materiaalikoneenkuljettaja lajittelupisteelle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Haemme asiakkaalleemme materiaalikoneenkuljettajaa kierrätyslaitokselle Vantaalle. Tehtävä on aluksia määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksellemme.

Työtehtäviin kuuluu purkujätteen kuljetusta ja lastausta erilaisilla pyörä sekä tela-alustaisilla koneilla. Toimit kierrätyslaitoksella yhteistyössä toisen materiaalikoneenkuljettajan kanssa. Työ on aluksi osa-aikaista, noin 2-3 päivää viikossa, mutta yrityksen tavoitteena on kasvattaa kierrätyslaitoksen toimintaa niin, että tulevaisuudessa se työllistää kokopäiväisesti kaksi kuljettajaa. Työ on itsenäistä, joten toivomme sinulta oma-aloitteisuutta. Edellytämme sinulta jonkin verran aiempaa kokemusta esim. kaivinkoneen tai materiaalikoneen kuljettamisesta. Kokemus muiden maansiirtokoneiden kuljettamisesta on eduksi. Toivomme myös  oma-aloitteista työotetta, täsmällisyyttä ja sujuvaa suomenkielen osaamista.

Jos koet olevasi etsimämme tunnollinen ja koneajotaitoinen työnhakija, jätäthän hakemuksen verkkosivuillamme www.amiko.fi. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme jo hakuaikana. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa jatta.koivisto@amiko.fi p. 050 476 6545.