(Poistunut julkaisusta)

Materiaalikoneen kuljettaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Haemme asiakasyrityksellemme kokoaikaista materiaalikoneenkuljettajaa Ikaalisiin. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työajat sijoittuvat arkipäiville.

Työtehtäviin kuuluu materiaalikoneen kuljettajan töitä sekä metallien käsittelyä myös käsin. Työkoneenasi toimii materiaalikone, jossa käytetään lajittelukouraa ja materiaalikouraa apuna. Saatat löytää itsesi myös satunnaisesti trukin tai pyöräkuormaajan hytistä.

Voit olla taustaltasi esimerkiksi kaivinkoneenkuljettaja tai materiaalikonetaustan omaava henkilö, sillä perehdytämme sinut tehtävään. Valituksi tuleminen edellyttää suomen kielen taitoa ja motivoitunutta asennetta ja että työkalut pysyvät kädessäsi. Eduksi katsomme polttoleikkausosaamisen sekä trukinajotaidon.

Työsuhde on aluksi 6kk:n määräaikaisuus, jonka jälkeen työllistyt suoraan asiakasyritykseemme, joten toivomme sinulta mahdollisuutta sitoutua myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi meille välittömästi, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!