(Poistunut julkaisusta)

Materiaalihallintopäällikkö
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2018

Materiaalihallintopäällikkö

Haluatko kulkea kanssamme aina askeleen edellä?

Menestyksemme salaisuuksia on läheinen yhteistyö tuotekehityksen, hankintatoimen, tuotannon ja toimitusketjun välillä. Planmecan hoitokoneet, röntgenlaitteet ja ohjelmistot suunnitellaan ja valmistetaan Helsingissä. Tuotteemme valmistetaan uusinta teknologiaa ja parhaita materiaaleja hyödyntäen ja toimitusketjumme varmistaa asiakkaan toiveiden mukaiset toimitukset.

Materiaalihallintopäällikkönä vastaat Planmeca Oy:n materiaalihallinnosta sekä sen kehittämisestä. Toimit kuljetuksen, varaston, lähettämön ja tavaran vastaanoton toimihenkilöiden esimiehenä ja työskentelet läheisesti oston, tuotannon ja myynnin kanssa varastoinnin, sisäisen logistiikan ja toimitusketjun kehittämiseksi.

Sinulla on kokemusta nykyaikaisista toiminnanohjausjärjestelmistä ja kykyä varmistaa niiden tehokas hyödyntäminen ja resurssien optimaalinen käyttö. Kokemus ja näkemys hankintatoimen ja logistiikan parhaista käytännöistä yhdessä käytännönläheisen ja toimeen tarttuvan asenteen kanssa auttaa sinua kehittämään uusia toimintamalleja ja viemään niitä sujuvasti käytäntöön.

Haastat vakiintuneita toimintatapoja ja jatkuva parantaminen on sinulle luontainen työskentelytapa. Olet helposti verkottuva ja työskentelet luontaisesti niin oman tiimisi kuin eri sidosryhmien kanssa. Omaat erinomaiset yhteistyötaidot, kommunikoit aktiivisesti ja varmistat osaltasi parhaimpien käytäntöjen levittämisestä yritystasolla.
 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta
- Minimissään 5 vuoden työkokemusta, josta vähintään 2 vuotta materiaalihallinnon, oston tai logistiikan tehtävistä
- Esimieskokemusta
- Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.
 

Eduksesi katsomme myös:
- Toiminnanohjausjärjestelmien monipuolisen tuntemuksen
- Kokemuksen raportoinnin ja mittariston rakentamisesta ja kehittämisestä
- Lean-filosofian tuntemuksen


Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän alansa edistyksellisimpien tuotteiden parissa
- Mahdollisuuden kehittää osaamistasi korkean teknologian laitteiden parissa
- Vakituisen työsuhteen terveysteknologian alan kasvavassa ja vakavaraisessa perheyrityksessä.


Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Kimmo Pöyhönen, puh. 040-561 8968 tai sähköpostitse kimmo.poyhonen (at)planmeca.com.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 9.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.