(Poistunut julkaisusta)

Materiaalien hankintavastaava / laatukoordinaattori (Naantali)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Haemme nopealla aikataululla satamalaitteiden valmistuksiin, asennuksiin ja huoltoihin erikoistuneelle asiakkaallemme MATERIAALIEN HANKINTAVASTAAVAA / LAATUKOORDINAATTORIA Naantaliin. Kyseessä on sairausloman sijaisuus, ja työsuhteen arvioitu kesto on kolme kuukautta tai tilanteen mukaan pidempään.

Päätehtäväsi on vastata teräsmateriaalien hankinnoista sekä hallinnoida ja koota tilaustuotteita koskevat laatuaineistot. Työssä vaaditaan teknistä ymmärrystä sekä tarkkaa ja itsenäistä työotetta. Soveltuva tekninen koulutus katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme hakijalta innostunutta asennetta työtä kohtaan. Katsomme kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä tehtävään annetaan kattava perehdytys. Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat.

Työt alkavat mahdollisimman pikaisesti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 9–15. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!