Materiaali- ja varastotyöntekijä - Turku
Tepcomp Group

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020
Tepcomp Group on suomalainen teollisuuden sopimusvalmistaja, joka on toiminut vuodesta 1985. Elektroniikan sopimusvalmistajana olemme keskittyneet LED-elektroniikkaan, terveysteknologiaan ja teollisuuselektroniikkaan. Modernit tuotantolaitoksemme sijaitsevat Turussa ja Viron Kuressaaressa, joissa työskentelee yhteensä 110 elektroniikan ammattilaista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli noin 15 miljoona euroa.

Etsimme asiakasyrityksellemme Tepcomp Oy:lle Turkuun materiaali- ja varastotyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin. Työtä tehdään kolmessa vuorossa. Työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuun 2020 tai tammikuun 2021 aikana ja määräaikaisuuden pituus on arviolta kolme kuukautta. Hae paikkaa pian, haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!
Työtehtäviin kuuluu työskennellä valmistuslinjan tukena keräillen ja toimittaen komponentteja kokoonpanijoille. Lisäksi tehtävään voi kuulua erilaisia varastonhallintaa liittyviä työtehtäviä sekä valmiiden tuotteiden pakkaustehtäviä. 
Toivomme sinun olevan työotteeltasi ahkera, oma-aloitteinen ja viihdyt mainiosti rutiininomaisissa työtehtävissä, mutta et myöskään kaihda nopeasti muuttuvia tilanteita. Reipas, positiivinen ja yhteistyökykyinen asenne sekä hyvä fyysinen kunto ovat ehdottomaksi hyödyksi tässä työtehtävässä.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän johtavan suomalaisen teollisuuden sopimusvalmistajan palveluksessa. Lisäksi tarjoamme mukavan ja ammattitaitoisen työtiimin tuen sekä nykyaikaiset työvälineet työn hoitamiseen.
Klikkaa tästä Tepcomp Oy:n esittelyyn.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Suolanko, puh. 050 513 5157 tai Marjut Malila, puh. 040 5233 070 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 3.12.2020 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393340
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi