(Poistunut julkaisusta)

Materiaali-insinööri luovan tuotekehityksen tehtäviin Hyvinkäälle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020
Tehtävässä pääset aloittamaan urasi tuotekehityksen parissa yhdessä oman alansa johtavissa yrityksissä. Avoin positio tarjoaa laajan skaalan erilaisia tuotekehitykseen liittyviä työtehtäviä; materiaalitutkimusta, muotoilua, teknistä piirtämistä. Tehtävä tarjoaa vastavalmistuneelle, suunnittelusta ja uuden luomisesta kiinnostuneelle teknisen alan osaajalle uran lähtölaukauksen! Mikäli kiinnostuit, lue alta lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii materiaali-insinööriä kansainvälisen suuryrityksen tutkimus- ja tuotekehitys osastolle. Tehtävässä pääset konkreettisesti vaikuttamaan asiakasyrityksemme tuotteiden ulkoasuun sekä materiaalivalintoihin ja sitä kautta miljoonien käyttäjien kokemukseen ympäri maailman. Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen lähtökohdan urallesi teollisen muotoilun ja materiaalitekniikan parissa.

Tarjoamme


* Ympärillesi innovatiivisen tiimin
* Konkreettinen mahdollisuus vaikuttaa loppukäyttäjien asiakaskokemukseen
* Mahdollisuuden kehittyä ammattilaisten ympäröimänä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Tuotteiden pintojen muotoilu sekä pinnoitusmateriaalien suunnittelu
* Materiaalien ja niiden mahdollisuuksien tutkiminen
* Erilaisten innovaatioiden kartoittamien materiaalitekniikan saralta
* Uusien ratkaisujen soveltuvuuden testaus ja käyttöönotto

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä koulutustaustaa (DI) sekä mielenkiintoa etsiä ja toteuttaa toimivia ja asiakaskokemusta aidosti parantavia ratkaisuja asiakasyrityksemme lopputuotteisiin. Tuotteiden materiaalien suunnittelun ja ulkoasun muotoilun lisäksi sinun tulee hallita myös tekniset piirustukset ja ominaisuudet pintaa syvemmällä.

Etsimämme henkilö on:


* Soveltuva tekninen korkeakoulutausta (teollinen muotoilu, materiaalitekniikka)
* Hieman kokemusta materiaalitutkimuksesta
* Oma-aloitteinen työote ja korkea halu oppia uutta sekä menestyä
* Vahvat vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot
* Sujuva englanninkielen suullinen sekä kirjallinen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Tammikuu 2020
* Kesto: 12 kuukautta, jatko mahdollinen
* Sijainti: Hyvinkää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakkaamme on suomalainen, alansa johtava teknologiateollisuuden yhtiö. He tarjoavat asiakkailleen kokonaisratkaisuja tuotannosta ja kuljetuksista huolto- ja modernisointipalveluihin sekä kiinnostavia työmahdollisuuksia ja työntekijöitä tukevan ympäristön.