Matemaattisten aineiden opettaja
Hyria koulutus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Hyria koulutus on paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Palvelemme sekä työnantajia että henkilöasiakkaita. Kohtaamme vuosittain 10 000 opiskelijaa. Hyrian omat työ- ja oppimisympäristöt ovat Hyvinkäällä, Riihimäellä, Helsingissä ja Hämeenlinnassa. 

Enemmän osaamista - Enemmän asennetta. Haluatko tehdä jotain todella merkityksellistä? Meillä on sinulle opettajan tehtävä.

Haemme kahta matemaattisten aineiden opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Toinen opettajista sijoittuu Hyvinkäälle ja toinen Riihimäelle. Opetettavia aineita ovat matematiikka, fysiikka ja kemia sekä tieto- ja viestintätekniikka. Matemaattiset aineet kuuluvat ammatillisessa koulutuksessa yhteisiin tutkinnon osiin. Odotamme hakijalta kokemusta ammatillisesta koulutuksesta sekä kehittävää otetta opetuksessa ja ohjauksessa. Tehtävää täytettäessä huomioidaan aiemmin hankittu verkkopedagogiikan osaaminen sekä kokemus opettajatiimeissä toimimisesta.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia. Palkkaus määräytyy yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1353483
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Riihimäki, Hyvinkää
  • Lisätietoja antaa: Koulutuspäällikkö Anna-Helena Holmström-Savolainen, anna-helena.holmstrom-savolainen@hyria.fi, p. 050 415 3678