(Poistunut julkaisusta)

Matemaattisten aineiden lehtori
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Haemme liiketalouden koulutusyksikköön

matemaattisten aineiden lehtoria

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Aloitus on sopimuksen mukaan.

Toimenkuvaan sisältyy mm. talous- ja tilastomatematiikan opetusta. Opetusta toteutetaan opettajatiimeissä ja projektilähtöisesti. Toimenkuvaan voi kuulua myös tutkimus- ja kehittämistoimintaa sekä kaupallista toimintaa. 

Olet kiinnostunut uusista pedagogisista ratkaisuista ja kokeilusta, erityispedagoginen kokemus/koulutus katsotaan eduksi. Olet opiskelijalähtöinen ja haluat tukea opiskelijoidemme oppimista. Saat opiskelijat innostumaan matematiikasta. Työskentelet tottuneesti erilaisilla digitaalisilla alustoilla ja olet kokenut tiimi- sekä projektitoimija.

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, vähintään kolmen vuoden työkokemusta yrityselämästä, pedagogista pätevyyttä tai sen suorittamista sekä erinomaista suomen kielen taitoa ja kykyä opettaa englannin kielellä. Odotamme lisäksi hyviä tietoteknisiä taitoja sekä kokemusta oppimisvaikeuksissa olevien opiskelijoiden tukemisesta matematiikan opinnoissa. Katsomme eduksi yritystoiminnan tuntemuksen sekä kyvyn opettaa myös jotain muuta liiketalouden alaan läheisesti liittyvää ainetta esim. kansantaloutta, laskentatoimea, analysointitaitoja jne.

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin ja hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutusohjelmajohtaja Katja Komulainen, p. 050 364 0500, pe 6.9. klo 10 - 11 ja ke 11.9. klo 10 - 11.

Hae tehtävää viimeistään 17.9.2019. Liitä hakemukseesi CV.