(Poistunut julkaisusta)

MATEMAATTISTEN AINEIDEN KUSTANNUSTOIMITTAJA
Kustannusosakeyhtiö Otava

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Kustannusosakeyhtiö Otava hakee

MATEMAATTISTEN AINEIDEN KUSTANNUSTOIMITTAJAA

Otava Oppimisen palvelut -yksikköön, luonnontieteiden toimitukseen.

Työskentelet osana Otavan sisäistä oppimateriaalien toimitustiimiä ja vastaat sovittujen projektien eteenpäin viennistä ja toimitustyöstä. Teet työtä sisällöntuottajien ja yksikön muiden ammattilaisten kanssa tulevaisuuden oppimateriaalien kehittämiseksi.

Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto sekä kokemusta opetus- tai toimitustyöstä. Olet aktiivinen ja aikaansaapa, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä digitaalisia valmiuksia ja kykyä oppia uusia asioita myös aikataulupaineiden keskellä.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työyhteisön kehittyvässä ja innostuneessa asiantuntijaorganisaatiossa, jonka arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.

Työ on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa luonnontieteiden kustannuspäällikkö Päivi Putkonen p. 040 504 3020 perjantaina 28.2. klo 13-15 ja torstaina 5.3. klo 9-10.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen viimeistään 11.3.2020 osoitteessa https://tyopaikat.otava.fi/#/jobs/matemaattisten-aineiden-kustannustoimittaja-M8Beahy/953344. Hakemuksia käsitellään sitä mukaa kuin niitä saapuu.