(Poistunut julkaisusta)

Matemaattis-luonnontieteellisten ja tietojenkäsittelytieteen aineiden kouluttajaa
Taitotalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2020
  Oletko tiimityöskentelijä ja valmis haasteisiin ammatillisen aikuiskoulutuksen vauhdikkaassa maailmassa?   Haemme nyt osaavaan joukkoomme Helsingin Pitäjänmäelle  

Matemaattis-luonnontieteellisten aineiden ja tietojenkäsittelytieteen kouluttajaa

vahvistamaan koulutus- ja asiantuntijaosaamistamme.   Kouluttajana tehtäväsi on huolehtia, että koulutukset toteutuvat sovitulla tavalla. Vastaat ammatillisten perustutkintojen yhteisistä tutkinnon osista (YTO). Vastuullesi kuuluvat osat ovat matematiikka ja matematiikan soveltaminen sekä toiminta digitaalisessa ympäristössä. Vastuullasi on tutkinnon osien suunnittelu, kouluttaminen, osaamisen tunnustaminen, arviointi sekä yhteydenpito opiskelijoihin. Teet työtä yhteistyössä ammatillisten kouluttajien sekä koulutussuunnittelijoiden kanssa.  

Menestyminen tehtävässä edellyttää

  • vähintään ylempää korkeakoulututkintoa, vähintään 120 op / 55 ov yhdessä opetettavassa osa-alueessa ja vähintään 60 op / 35 ov tai niitä vastaavat opinnot muissa opetettavissa osa-alueissa tai diplomi-insinöörin tutkinto soveltuvassa koulutusohjelmassa (kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 mukaan)
  • pedagogista pätevyyttä
  • sujuvaa projektityöosaamista ja ryhmätyötaitoja
  • asiakasmyönteistä asennetta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • kokemusta digitaalisuuden hyödyntämisestä opetuksen tukena.

Eduksi luettava kokemus

  • tutkintotavoitteisten koulutusten koulutusprosessin hallinnta
  • matematiikan ja tietotekniikan opettajan työ esim. perusopetuksessa tai toisella asteella
  • Microsoft Office 365 -ympäristössä toimiminen
  • koulutusten suunnittelu, ohjaaminen ja opettaminen verkko-oppimisympäristössä, esim. Moodle.

Taitotalo työnantajana

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä motivoivan toimintaympäristön. Taitotalossa voit kehittää omaa osaamistasi. Arvostamme myös innovatiivisuutta organisaatiomme toimintojen kehittämisessä. Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi aikuiskoulutuksen näköalapaikalla!

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Työehdot perustuvat Ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimukseen.   Odotamme hakemustasi 3.8. mennessä. Lisätietoja puhelimitse 30.6 klo 9.00-11.00 ja 31.7 klo 9.00-11.00 koulutuspäällikkö Erja Raussi p. 020 7461 286 tai erja.raussi@taitotalo.fi.