Matemaatikko
Kela

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

 

Haemme talous- ja henkilöstöyksikön aktuaari- ja talouspalveluryhmään matemaatikkoa 31.12.2022 saakka kestävään määräaikaiseen tehtävään. Työskentelypaikkasi on Helsingissä. Tehtäviisi kuuluu Kelan hoitaman sosiaaliturvan etuusennusteiden ja lainmuutosarvioiden laatimista sekä Kelan maksamien etuuksien rahoituksen riittävyyden seurantaa. Näiden tehtävien hoitamiseen liittyy laskentamallien suunnittelua, kehittämistä, toteutusta ja ylläpitoa. Osallistut mahdollisesti myös asiantuntijana joihinkin projekteihin. Vastuullesi tulevat etuudet ja muut tehtävät määräytyvät tarkemmin valittavan henkilön osaamisen perusteella.

 

Saatat olla sopiva henkilö tehtävään, jos tunnistat itsesi näistä:

 

-    Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto matematiikasta tai tilastotieteestä ja olet opiskellut myös esimerkiksi taloustieteitä.
-    Olet työurasi alussa tai jo kokenut osaaja.
-    Olet oma-aloitteinen sekä kehittämis- ja yhteistyötaitoinen.
-    Sinulla on vastuunkantokykyä ja olet ratkaisukeskeinen.

 

Arvostamme hyvää ohjelmointiosaamista, esimerkiksi R-, SQL ja Excel ovat sinulle tuttuja. Lisäksi arvostamme palveluosaamista sekä kiinnostusta monipuolisiin tehtäviin.

 

Me tarjoamme sinulle

 

-    monipuolisia ja mielenkiintoisia asiantuntijatehtäviä
-    osaavan, uudistuvan ja motivoituneen työporukan
-    mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen ja osaamisen kehittämiseen
-    kattavan työterveyshuollon ja hammashoidon sekä lounasedun.

 

Tehtävän palkka on alkaen 3 200 e/kk. Palkka määräytyy osaamisesi ja tulevien tehtäviesi perusteella. Voit esittää myös palkkatoiveesi.

 

Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.

 

Kiinnostuitko?

 

Tutustu Kelaan työnantajana osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi. Hae tehtävää sähköisessä rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 8.8.2021. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa 2.8.-3.8. aktuaaripäällikkö Pertti Pykälä, puh. 020 63 41305 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kela.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477796
  • Tehtäväalue: Julkishallinto ja järjestöt
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kela Rekrytointipalvelut
  • Puhelin: 0206347792
  • Sijainti: Helsinki