(Poistunut julkaisusta)

Matemaatikko
LähiTapiola Vahinkovakuutus

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

LähiTapiola-ryhmä on uudistumassa perinteisestä vakuutusyhtiöstä elämänturvayhtiöksi. Haluamme tehdä asiakkaidemme elämästä turvallisempaa, terveempää ja taloudellisesti menestyksekkäämpää. 

Elämänturva merkitsee asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja ennakoivaa palvelua. LähiTapiola-ryhmä on keskinäinen, 100%:sti asiakkaidensa omistama yhtiö, joka toimii paikallisesti 20 alueyhtiönsä kautta. Palvelumme kattavat vahinko- ja henkivakuuttamisen, sijoittamispalvelut sekä työhyvinvoinnin ja yritysten riskienhallinnan. Yhteistyökumppaneinamme ovat Eläkevakuutusyhtiö Elo, S-Pankki sekä terveyspalveluissa Pihlajalinna ja Mehiläinen. Työntekijöitä meillä on noin 3500 ja omistaja-asiakkaita lähes 1,6 miljoonaa. Tavoitteemme on olla Suomen johtava turvallisuuden, terveyden ja talouden kumppani, joka palvelee aina henkilökohtaisesti, lähellä asiakkaitaan. Kaikkea toimintaamme ohjaa yhdessä onnistuminen, yrittäjähenkisyys sekä ennen kaikkea omistaja-asiakkaidemme etu. www.lahitapiola.fi #elämänturva

 

Haemme Vahinkovakuutuksen aktuaaripalveluihin matemaatikkoa
äitiyslomalaisen sijaiseksi 30.6.2020 asti.   
 

Tehtävässä osallistut vakuutustuotteiden tuotekehityshankkeisiin ja kehität vahinkovakuutusten hinnoittelua. Pääset seuraamaan alan viimeisimpiä kehityssuuntauksia ja toteuttamaan niitä käytännössä. Haluamme, että LähiTapiolassa on markkinoiden parhaiten hinnoitellut vakuutukset. Se auttaa meitä kilpailemaan markkinassa ja tuo etua omistaja-asiakkaillemme. Tavoitteen toteutuminen edellyttää jatkuvaa tiimin toiminnan kehittämistä sekä asiantuntijoiden osaamisen kehittämistä. Tekemälläsi työllä on merkitystä kaikille omistaja-asiakkaillemme.

Avaintehtävät ovat: 

  • Vahinkovakuutustuotteiden hinnoittelun kehittäminen 
  • Kannattavuusanalyysien tekeminen
  • Vahinkovakuutustuotteiden tuotekehitykseen osallistuminen
  • Liiketoiminnan tukeminen tietotarpeissa ja hinnoitteluun liittyvissä kysymyksissä  

Odotamme sinulta korkeakoulututkintoa, jossa pääaineesi on matemaattinen. Työkokemus vakuutusalalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole vaatimuksena. Tehtävässä onnistuminen edellyttää, että olet huolellinen, oma-aloitteinen ja matematiikka taipuu sinulla. Olet hyvä Office-tuoteperheen kanssa (erityisesti Excel) ja ohjelmointikaan ei ole vierasta sinulle.  Vahinkovakuutuksen aktuaaripalveluiden ja LähiTapiola -ryhmän eri yksiköiden välinen yhteistyö on tiivistä, joten toimessa tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.    

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtävän mukavassa työyhteisössä, loistavat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät henkilöstöedut.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Jere Nivukoski, puh. 050-3736419, torstaisin ja perjantaisin klo 8-10.   

Hae tehtävään 1.10.2018 mennessä tällä hakulomakkeella.