(Poistunut julkaisusta)

Matemaatikko
Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Haemme Eläkevakuutustekniikkaosastolle kahta määräaikaista

MATEMAATIKKOA

Eläkevakuutustekniikkaosastolla hoidamme eläkevakuuttamiseen liittyvien sovellusten ylläpitoon ja kehittämiseen liittyviä tehtäviä osaavalla asiantuntijajoukolla.

Elämme nyt suurta muutosvaihetta TyEL- ilmoittamisen ja vakuutusmaksamisen alueilla vuoden 2019 alusta tulevan kansallisen tulorekisterin myötä. Vastuualueesi matemaatikkona tulee painottumaan suurimmaksi osaksi vakuutusmaksunlaskennan sovellusalueen ylläpitoon ja kehittämiseen. Toimit liiketoiminnan tukena mm. tuottaen monenlaista dataa tietokantoja hyödyntäen ja olet mukana erilaisissa kehitysprojekteissa. Lopullinen toimenkuvasi määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi perusteella.

Matemaatikkona sinun tulee olla kiinnostunut liiketoiminnasta ja ymmärtää vastuullasi olevien sovellusten prosesseja sekä toimintaa. Teet tiivistä yhteistyötä osaston matemaatikoiden ja sovellusasiantuntijoiden sekä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan tehtäväkentän sekä mahdollisuuden työskennellä itsenäisessä roolissa osana ammattitaitoisten osaajien ryhmää. Olemme rento, hyväntuulinen joukko, arvostamme aktiivista työotetta ja autamme toinen toisiamme. Työsuhteet jatkuvat 31.12.2019 saakka.

Työnantajana tarjoamme paikan viihtyisässä työympäristössä ja innostavassa organisaatiossa, jossa panostetaan hyvään työelämän laatuun. Modernit toimitilamme sijaitsevat Ruoholahdessa ja mahdollistavat nykyaikaiset ja joustavat tavat työskennellä.

Matemaatikon tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • matematiikkapainotteista korkeakoulututkintoa (pääaine tai sivuaine)
  • tietoteknisiä ja matemaattisia taitoja sekä kykyä hyödyntää näitä taitoja käytännönläheisesti
  • hyviä Excel- ja SAS-ohjelmointitaitoja sekä tietovarastojen käsittelyyn liittyvää teknistä osaamista
  • halua ymmärtää sovellusten ja kehittämisen prosesseja
  • päätöksenteko- ja paineensietokykyä
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, myös englannin kielellä
  • itsenäistä otetta asioiden eteenpäin viemiseen
  • halua ja kykyä oppia uutta ja kehittyä

Tehtävä soveltuu yhtä hyvin niin työelämän alkutaipaleella olevalle kuin kokeneemmallekin matemaatikolle.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastopäällikkö Laura Suomi (puh. 050 577 9062), ke 11.7 ja to 12.7 klo.13-14  ja sovellustekniikkapäällikkö Sanna Pirinen (puh. 050 512 4440), ma 30.7 klo 12-13 ja ke 1.8 klo 13-14.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 9.8. osoitteessa www.psycon.com/jobs ja liitäthän mukaan myös CV:n.