(Poistunut julkaisusta)

Matemaatikko
Vakuutuskeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Kiinnostaako sinua aktuaarin ura vakuutus- ja finanssialalla? Tervetuloa työskentelemään Vakuutuskeskukseen!

Haemme aktuaari- ja tilastoyksikköömme

matemaatikkoa

vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä soveltuu parhaiten henkilölle, jolla on hieman kokemusta alalta, mutta ennen kaikkea intoa ja halua kasvattaa osaamistaan ammattitaitoisen tiimin jäsenenä.

Mitä tarjoamme?

Tehtävässä osallistut laajasti yksikkömme matemaattisiin tehtäviin, kuten liikennevakuutuksen riskitutkimusten laadintaan, potilasvakuutuksen korvausvastuun laskennan kehittämiseen ja lakisääteisten vahinkovakuutuslajien referenssikuolevuusmallin päivitystyöhön. Tarkempi tehtävänkuvasi muotoutuu osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Meillä sinua odottavat ystävälliset työkaverit sekä reilu ja avoin toimintakulttuuri - käytettävissäsi on koko n. 15 hengen yksikkömme vankkumaton tuki. Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtävän osaavassa työyhteisössä sekä erinomaiset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet vahinkovakuuttamisen näköalapaikalla.

Vastavalmistuneet ja modernit työtilamme sijaitsevat aivan Helsingin ydinkeskustan kupeessa. Työnantajana olemme vakaa ja luotettava: pidämme huolta työntekijöistämme ja työsuhteemme ovat pitkäaikaisia.

Mitä odotamme?

Odotamme sinulta matematiikkapainotteista ylempää korkeakoulututkintoa, jonka lisäksi toivomme, että olet kartuttanut jo jonkin verran kokemusta työelämästä. Kaikkea sinun ei kuitenkaan tarvitse osata valmiiksi: haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden oppia ja kehittyä työn mukana.

Tehtävässä menestyminen edellyttää huolellista, oma-aloitteista ja uteliasta luonnetta sekä oppimishalua ja -kykyä. Odotamme sinulta intoa kehittää liikenne- ja potilasvakuutusjärjestelmien tuntemusta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kärsivällisyyttä järjestelmälliseen dokumentointiin. Arvostamme kokemusta Excel-, R- ja SAS-ohjelmistotuotteista, ohjelmointiosaamista (mm. vba) sekä aiempaa kokemusta vakuutusalalta. Erityisesti arvostamme SHV-tutkintoa ja sen osasuorituksia.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat aktuaarijohtaja Ville Lilja (p. 050 358 4281) 6.6. ja 15.6. 14-15 sekä Psyconin konsultti Milla Kansonen (p. 020 7101 282) 4.6. klo 9-10 ja 11.6. klo 10-11.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Viimeinen hakupäivä on 17.6. Hakemuksesi voit jättää osoitteessa www.psycon.com/jobs.