(Poistunut julkaisusta)

Matemaatikko
OP Osuuskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Nykyisen tekijän siirtyessä talon sisällä uusiin haasteisiin haemme nyt Talous ja keskuspankki -liiketoimintoon Varallisuudenhoidon BC –osastolle matemaatikkoa vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan vakavaraisuus- ja hinnoittelulaskennasta.

Matemaatikko

Varallisuudenhoidon aktuaaritoimen yksikkömme vastaa henkivakuutuksen vastuuvelan arvostuksesta ja vakavaraisuuslaskennasta, sekä varallisuudenhoidon hinnoittelumalleista ja kannattavuusanalyyseistä. Matemaatikkona työskentelet tiiviissä neljän hengen tiimissä. Lisäksi osastolla työskentelee useampi business controller.

Sinun roolisi

Matemaatikkona tulet kehittämään erityisesti vakuutussopimusten sekä segmentin muiden tuotteiden hinnoittelu-, arvostamis- ja riskimalleja sekä laskentaa. Vastaat arvostamis- ja vakavaraisuuslaskennan sisäisestä raportoinnista ja viranomaisraportoinnista. Osallistut segmentin vuosisuunnitteluun sekä segmentin palkkiomallien kehittämiseen, seurantaan ja koordinointiin. Toimi on osa vakuutusyhtiölain edellyttämää Aktuaaritoimintoa.

Tähän kiinnitämme huomiota

Olet etsimämme matemaatikko, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva matemaattinen koulutus, kokemuksen kautta hankittu finanssimatematiikan osaaminen sekä henkivakuutuksen osalta vakuutusmatemaattisten arvostus- ja riskimallien syväosaaminen. Hallitset tilastolliset menetelmät. SHV-tutkinto tai sen osasuoritukset ovat eduksi. Järjestelmien puolelta sinulta löytyy vahva Excel –osaaminen ja ohjelmointitaidot (SAS). Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Olet tavoitteellinen ja sinnikäs. Osaat työskennellä itsenäisesti ja suunnitella omaa työtäsi. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot ja osaat esittää asiasi vakuuttavasti sekä suullisesti että kirjallisesti. Vaikka tehtävänkuvasi on itsenäinen, vaihdamme tiimissä aktiivisesti tietoa ja toivomme myös sinun tunnistavan itsessäsi tiimipelaajan ominaisuudet.

Meistä

Tehtävässä pääset työskentelemään osaavien ammattilaisten kanssa ja osaksi tiivistä tiimiä joka puhaltaa yhteen hiileen. Isona talona ja Suomen markkinajohtajana pystymme luonnollisesti tarjoamaan sinulle erinomaiset uramahdollisuudet. Tulet työskentelemään Vallilan toimistomme moderneissa ja viihtyisissä tiloissa.

Tästä eteenpäin

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa Piia Kolehmainen puh. +358 10 25 28300 (soittoajat 2.2., 9.2. ja 16.2. klo 12-13 välillä) tai piia.kolehmainen@op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea 25.2.2018 mennessä OPn Ura-sivun kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely sekä turvallisuusselvitys.