(Poistunut julkaisusta)

Matemaatikko / aktuaari
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Oletko sinä vakuutusmatematiikan numerovelhotar tai -velho, joka tahdot olla mukana rakentamassa Säästöpankkiryhmän tulevaisuutta?

Tahdomme varallisuuden hoidon aktuaaripalveluihimme aktuaarin/matemaatikon, jonka asenne ja osaaminen auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Kanssamme pääset tuottamaan tehokkaita ja toimivia aktuaaripalveluita koko Säästöpankkiryhmälle ja kehittämään niitä entistäkin paremmiksi.

Aktuaaripalvelut tukevat taloushallintoa, riskienhallintaa, tuotehallintaa, vakuutuspalveluita ja tietohallintoa vakuutus- ja finanssimatematiikan, tilastotieteen, riskienhallinnan ja vakavaraisuuden osaamisellaan.

Ensi töiksesi hyppäät mukaan IFRS 17 projektiimme, joten IFRS 17 tai solvenssi II kassavirtamallinnuksen osaamisesta ei missään nimessä voi olla haittaa. Et pelkää toimia oma-aloitteisesti ja toimintapaasi kuuluu oman toiminnan ja prosessien jatkuva arviointi ja kehittäminen. Työtapaasi määrittää toimeliaisuus ja halukkuus uuden omaksumiseen ja oppimiseen. 

Katsomme eduksesi, jos sinulla on muutaman vuoden kokemus vakuutusyhtiön matemaattisista tehtävistä, korkeakoulututkinto ja mahdollisesti SHV-tutkinto. Hallitset niin teoriat kuin käytännön lukujen pyörittelyn ja työsi tuloksena syntyy selkeää ja johdonmukaista analyysiä. Vai oletko opinnoissasi loppuvaiheessa, tehtäväroolia voidaan muokata osaamistasosi mukaan - älä siis epäröi ja laita hakemusta tulemaan! 

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtäväkokonaisuuden energisen osaavassa työyhteisössä; rautainen ammattitaitomme ja tahtomme ovat käytettävissäsi ja menestyksesi tukena. Luontainen uteliaisuutesi kertoo meille, että sinulla on tahtoa kasvattaa osaamistasi, sillä tehtävä tulee haastamaan sinua monipuolisuudellaan. Työskentelyn sujuvuuden takaa joustavat työajat sekä nykyaikaiset työskentelytilat Helsingin Vallilassa. 

Hae meille täyttämällä hakulomake 30.3.2020 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana ja täytämme toimen heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja vakituisesta tehtävästä antaa aktuaarijohtaja Mikko Päivinen puh. 040 023 8415.