(Poistunut julkaisusta)

Matalapainevalaja, Specialvalimo J. Pap Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021
Haemme asiakkaallemme Specialvalimo J Pap Oy:lle MATALAPAINEVALAJAA vakituiseen työsuhteeseen.


Kyseessä on nykyaikainen tietokoneohjattu matalapainevalukone. Koneella valetaan erilaisia ja kokoisia alumiinivalukappaleita.

Tehtäviin kuuluvat:
- Valaminen koneella
- Muottien vaihto
- Alumiinikappaleiden puhdistus

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat hyvän asenteen ja aitoa halua työntekoa kohtaan. Matalapainevalajana saat mielenkiintoisen työympäristön sekä hyvää kokemusta metalleista ja metallialasta. Työ on 2-vuorotyö. Palkkaus teknologiateollisuuden TES:n mukaan.

Jonkinlainen metallialan koulutus on eduksi mutta ei pakollinen, koska saat asiakasyrityksestä hyvän ja kattavan perehdytyksen. Työhön vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen osaavalla tekijällä on mahdollisuudet työllistyä vakituiseksi asiakasyritykseen.KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Aleksi Holm Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5108, aleksi.holm@hpheimo.fi