(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijöitä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Etsitkö liikkuvaa ja itsenäistä sisätyötä? Oletko tehokas ja tarkka iltavirkku?

 

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, on tämä työ kuin tehty sinulle! Etsimme nimittäin reippaalla asenteella varustettuja 

 

MATALAPAINEPESIJÖITÄ  

  

vakituiseen koko- sekä osa-aikatyöhön JUVALLE. Työssäsi pääset huolehtimaan yritysasiakkaamme elintarviketeollisuuden tuotantotilojentilojen sekä sosiaali- ja toimistotilojen puhtaudesta sekä positiivisesta asiakaskokemuksesta. Kohteessa työskennellään vuoroissa yhteensä kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. Työt aloitetaan porrastetusti klo: 16:00-18:00 välillä.

 

Tässä tehtävässä hakijalta ei vaadita aikaisempaa siivouskokemusta tai koulutusta, mutta alan kokemus katsotaan toki eduksi. Ennen kaikkea toivomme hakijalta reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Kohteessa vaaditaan hygieniapassi sekä työturvallisuuskortti, mutta mikäli niitä ei sinulta entuudestaan löydy, on sinulla mahdollisuus suorittaa koulutukset meillä. Tässä tehtävässä odotamme hakijalta erityistä tarkkuutta sekä myös joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalta. Luotettavuus, itseohjautuneisuus sekä tarkkuus ovat valttikorttejasi tässä tehtävässä!

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme tunnollinen iltavirkku? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Palvelusopimus kohteessa alkaa syksyllä, mutta paikat kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi tai esimieheltä Antti Äikkäältä (ma-pe klo 8-16) puh. 050 385 6735. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!