(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijöitä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Etsitkö itsenäistä ja aktiivista työtä? Lue tämä tarkkaan!

 

Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

 

MATALAPAINEPESIJÄÄ

 

vakituiseen työsuhteeseen Suomen karkkipääkaupunkiin Lappeenrantaan. Työ sisältää makeisteollisuuden tuotantotilojen ja -laitteiden puhdistusta matalapainepesemällä sekä tehtaan sosiaali- ja toimistotilojen siivousta. Töitä tehdään porukassa. Töitä tehdään viikonloppuisin ja öisin. Työ on osa-aikaista ja sopii siksi hyvin vaikka opiskelujen oheen.

 

Aikaisempi työkokemus matalapainepesuista tai siivouksesta on plussaa, mutta arvostamme eniten halua oppia työhön ja tarkkaa työjälkeä.

 

Meiltä puolestasi saat vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Kuulostaisiko makealta työltä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.