Matalapainepesijöitä yötyöhön
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Oletko tehokkammillasi silloin, kun muut vetävät sikeitä? Olisi muutamalle yöihmiselle Vantaalla Pakkalassa matalapainepesijän pestiä lihanvalmistelaitoksessa tarjolla. Aloitus olisi mielellään heti ja hommia riittää pitkäksi aikaa!. Lähtisitkö hommiin?

Työ on siis yötyötä, jota tehdään maanantai-illasta lauantai-aamuun. Aiempaa kokemusta matalapainepesuista et tarvitse, sillä saat työhön hyvän perehdytyksen. Työpaikan työkieli on suomi.

Jos nautit fyysisestä, itsenäisesti tehtävästä työstä, etkä säikähdä likaa tai haastavia työskentelyolosuhteita, saatat olla etsimämme henkilö! 

Jos sinulta sattuu löytymään työturvallisuuskortti sekä hygieniapassi, on se ehdottomasti etu!

Palkkauksessa noudatetaan kiinteistöpalvelualojen työehtosopimusta.

Tässä tarjolla vähän ronskimpaa siivoustyötä yhdessä ja samassa kohteessa, joka on kaiken lisäksi hyvien julkisten yhteyksien äärellä! Työsuhde solmitaan aluksi kolmen kuukauden määräaikaisena työsopimuksena Eezyn kanssa, jonka jälkeen vakinaistuminen asiakasyrityksellemme on mahdollinen.

Tule meille töihin! Jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä, annan mielelläni lisätietoja!

Jaana Puhakka-Tanke
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 347 5325
jaana.puhakka-tanke@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot