Matalapainepesijöitä yötöihin Vantaalle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Matalapainepesijöitä yötöihin Vantaalle

Hei sinä yöihminen! Lähtisitkö tekemään mukavaan porukkaan ronskimpaa siivoustyötä elintarviketuotantotiloihin Vantaalle? Etsimme tehokkaita ja fyysisessä työssä viihtyviä matalapainepesijöitä hommiin alkaen heti! Töitä tehdään viitenä yönä viikossa maanantai-illasta lauantaiaamuun, päivittäinen työaika on kello 23:00-05:00. 

Tässä työssä pääset osaksi porukkaa, joka huolehtii elintarviketuotantotilojen siivouksista silloin, kun muut nukkuvat. Saat tueksesi tiimin tuen, jonka avulla pääset työssä myös hyvin alkuun. Työtä tehdään matalapainepesuilla, johon vaaditaan hyvää kuntoa. 

Aiempaa kokemusta juuri vastaavanlaisista töistä et tarvitse, sillä sinulle tarjotaan hyvä perehdytys heti töiden alkuun. Se, mitä sinulta tulisi löytyä, on kova motivaatio työntekoon, hyvä fyysinen peruskunto sekä valmius työskennellä öisin. Hygieniapassin ja työturvallisuuskortin löytyminen on etu, hyvä suomen kielen osaaminen vaaditaan.

Pohjatuntipalkka on 12,15 €/h, jonka päälle tulee ilta- ja yötyölisät. Palkkauksessa noudatetaan kiinteistöpalvelualojen työehtosopimusta. Työt pääsee aloittamaan vaikka heti ja työsuhde tullaan solmimaan kolmen kuukauden määräaikaisena sopimuksena Eezyn kanssa - jatko on mahdollinen!

Lähde hommiin! Laita hakemuksesi CV:si kera tulemaan saman tien, olemme yhteydessä sinuun.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat tiedustella lisää, ole rohkeasti yhteydessä.

Jaana Puhakka-Tanke
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 347 5325 (ma-pe 9-13)
jaana.puhakka-tanke@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot