(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijöitä Outokumpuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018 

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!
  
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että   saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka   tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?
  
Etsimme nyt reipashenkisiä matalapainepesijöitä tiimiimme Outokumpuun osa-aikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
  
ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut   elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden   siivouspalveluihin ja tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on   asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt   hygienia- ja palveluratkaisut.
  
Meillä vastaat lihateollisuuden elintarviketuotantotilojen sekä muiden   tilojen puhdistamisesta matalapainepesujärjestelmän avulla. Työvuorot   painottuvat aamu- ja iltavuoroihin klo 6:30-00 välille. Viikkotasolla   työtunteja sinulle kertyy 25-37,5h/vko.


Me panostamme   laatuun, emme määrään. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää omaksumiskykyä sekä joustavuutta. Olet myös kiinnostunut haastavista sekä   monipuolisista työtehtävistä. Työssä onnistuminen edellyttää sinulta omatoimisuutta, asiakaslähtöisyyttä, sekä kiinnostusta elintarviketuotantotilojen puhdistukseen. Hyvä fyysinen kunto on tehtävässä  jaksamisen peruspilari. Hyödyt tehtävässä B-ajokortista, työturvallisuuskortista sekä hygieniapassista. Edellytämme valituilta myös täysi-ikäisyyttä, sekä hyvää suomen kielen osaamista.
  
ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä   kansainvälisessä yrityksessä. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua   siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.
  
Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä   hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.8.2018, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -