(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijöitä Mikkeliin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reippaita MATALAPAINEPESIJÖITÄ  Mikkeliin.

Työtehtäviisi kuuluu elintarvikesiivous tehdasympäristössä. Työsuhde on vakituinen sekä osa-aikainen ja työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin sekä viikonloppuisin klo 18-05 välillä. Työtunteja kertyy viikossa 25-37,5 asiakkaamme tuotannosta riippuen. Siivousalan kokemus katsotaan eduksi, mutta voimme perehdyttä sinut tehtävääsi. Hyvä fyysinen kunto on edellytys tehtävässä menestymiselle. Lisäksi työssä tarvitaan B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta kohteen sijainnin vuoksi. Työturvallisuuskortti sekä hygieniapassi katsotaan tehtävässä eduksi, mutta voidaan myös kouluttaa työnantajan toimesta.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 12.8.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -