(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijöitä Kuopioon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Pidätkö fyysisestä ja tarkasta työstä? Oletko luotettava ja ahkera työntekijä? Loistavaa! Tämä työpaikka voi siinä tapauksessa olla kuin tehty sinulle!

Haemme nyt MATALAPAINEPESIJÖITÄ tehdasympäristöön Kuopioon.

Työskentelet tehtaan laitteiden puhdistustehtävissä sekä pitäen huolta tehtaan yleisestä siisteydestä. Työtehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti matalapainepesut ja tuotantolaitoksen siivoustehtävät. Tässä työssä tarvitset vahvaa fyysistä kuntoa ja erinomaista joustavaa asennetta. Sinun tulee ottaa vastuu oman työsi laadusta. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Oman auton/pyörän käyttömahdollisuus helpottaa työpaikalle siirtymisessä, koska työympäristöt sijaitsevat muutamien kilometrien päässä keskustan alueesta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Etsimme useampaa matalapainepesijää, jotka jakavat viikon työmäärän. Työtä on maanantaista sunnuntaihin n. 2-3 iltana viikossa 4h/päivä. Työtä on tarjolla alustavasti lokakuuhun asti ja mahdollisuuksien mukaan pidempäänkin. 

Viihdyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on reipas ja oma-aloitteinen työote. Olet luotettava ja työtä pelkäämätön luonne. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi. Halu oppia on kuitenkin siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi.

Tarjoamme hyvän palkan lisäksi kehittyessäsi tilaisuuden edetä urallasi ja siirtyä mahdollisesti vakituisiin tehtäviin. Meillä Personalhusetilla voit tehdä työtä elämäntilanteesi mukaisesti.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai muokkaa jo luotua profiiliasi järjestelmässämme. Voit liittää mukaan CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Toimithan mahdollisimman nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Lisätiedosteluihin sinulle vastailee:
Sara Vepsäläinen sara.vepsalainen@personalhuset.fi / 045 78817711

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.