(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijöitä kesätyöhön Forssaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

L&T tarjoaa tänäkin vuonna yli 1000 kesätyöpaikkaa ympäri Suomea ja Forssan alueella on nyt haussa motivoituneita ja toimeliaita

MATALAPAINEPESIJÖITÄ

elintarvikealan asiakaskohteeseemme Forssaan. Työ on korkean hygienian puhdistusta tehtaan tiloissa, sisältäen esimerkiksi tuotantotilojen, linjastojen sekä erilaisten koneiden ja välineiden matalapainepesua. Lisäksi työhön kuuluu tehtaan toimistotilojen siivousta. Työ on pääsääntöisesti ilta- ja yötyötä, viikkotyötunteja kertyy tehtävästä riippuen 15-30. Työ alkaa toukokuun alussa tai myöhemmin sopimuksen mukaan. Alustavasti töitä on tarjolla syyskuun loppuun, mutta kesän jälkeen on mahdollista jatkaa työtä esimerkiksi tarvittaessa työhön kutsuttavana.

Kesätyöntekijöiltä edellytämme huolellisuutta, vastuuntuntoista työskentelyotetta sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä elintarvikealalta on eduksi, mutta perehdytämme kaikki tehtäviin. 

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostilla osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioitahan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

P.S. Muistatahan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on paljon osa-aikatyötä tarjolla esimerkiksi opintojen oheen!