Matalapainepesijöitä elintarviketeollisuuteen
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2022

Pidätkö fyysisestä työstä? Oletko ahkera ja luotettava tekijä? Meillä on sinulle paikka auki! 

Etsimme asiakkaallemme MATALAPAINEPESIJÖITÄ Kauhajoelle 

Työskentelet tehtaan laitteiden puhdistustehtävissä pitäen huolta tehtaan yleisestä siisteydestä. Työtehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti matalapainepesut tuotantolaitoksessa. Pidät huolen myös valmisruokien tuotantotilojen siisteydestä painepesumenetelmin. Tässä työssä tarvitset vahvaa fyysistä kuntoa ja sinun tulee ottaa vastuu oman työsi laadusta. 

Työt alkavat mahdollisimman pian. Työtä tehdään iltavuoroissa, työpäivät alkavat noin kello 14:00-16:00 ja päättyvät ennen puolta yötä. Työ on osa-aikainen, mutta tunteja voit saada hyvin paljonkin viikkoa kohti.

Arvostamme työtä pelkäämätöntä asennetta ja innokkuutta. Emme vaadi aiempaa kokemusta kyseisestä työstä, sillä sinut perehdytetään työhön. Katsomme eduksi työturvallisuuskortin ja/tai hygieniapassin, mutta ne eivät ole välttämättömiä. 

Tule meille töihin! Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta viimeistään 17.1. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian! Lisätietoja saat Meri-Tuulia Roihalta 040 162 2720, meri-tuulia.roiha@personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot