Matalapainepesijöitä elintarviketeollisuuteen
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2021

Pidätkö fyysisestä ja joustavasta työstä? Oletko luotettava ja ahkera työntekijä? Loistavaa! Tämä työpaikka on siinä tapauksessa kuin tehty sinulle!

Haemme asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle MATALAPAINEPESIJÖITÄ keikkatyöhön elintarviketeollisuuteen.

Työskentelet tehtaan laitteiden puhdistustehtävissä sekä pitäen huolta tehtaan yleisestä siisteydestä. Työtehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti matalapainepesut tuotantolaitoksessa. Tässä työssä tarvitset vahvaa fyysistä kuntoa ja erinomaista joustavaa asennetta. Sinun tulee ottaa vastuu oman työsi laadusta. 

Työtä tehdään ilta- ja yöaikaan. Tarve on mm. sairauslomartuurauksiin, sekä pidempiäkin tuurauspätkiä voi mahdollisesti tulla. Aloittamaan ja perehtymään pääsisi vaikka heti! Meillä Personalhusetilla voit tehdä työtä elämäntilanteesi mukaisesti.

Viihdyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on reipas ja oma-aloitteinen työote. Olet luotettava ja työtä pelkäämätön luonne. Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et tarvitse, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtävään!

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän lomaan tai haluat kartuttaa arvokasta työkokemusta!

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Voit liittää mukaan CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Toimithan mahdollisimman nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot