(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijöitä elintarviketeollisuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Olisiko sinulle mieluista nukkua päivät ja valvoa yöt?

Nautit hiljaisuudesta, et karsasta ajatusta fyysisesti kuormittavasta työstä ja pystyt liikkumaan paikasta A paikkaan B kellonaikoina, joina muut laskevat lampaita ja julkinen liikenne ei kulje (omistat auton tai polkupyörän)? Puhut suomea tai englantia? Jos sovit kuvaukseen, tämä paikka saattaa olla juuri sinulle!

Etsimme PAINEPESIJÖITÄ yötyöhön asiakaskohteeseemme Säkylään.

Tehtävässä pääset vastamaan elintarviketuotantolinjojen puhdistuksesta ja mahdollisista muista siivouksista elintarviketehdasympäristössä. Meille on yhdentekevää oletko jo kokenut konkari vai vastavalmistunut. Sinut tullaan kouluttamaan huolellisesti tehtävään. Painepesijän perusominaisuuksiin kuuluvat kuitenkin reipas ja työtä pelkäämätön asenne, huolellisuus, vastuunotto ja joustavuus. Tulet olemaan osa erikoistiimiä, jossa panostetaan laatuun eikä määrään. Työ on haastavaa, mutta sitäkin monipuolisempaa. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville kello 22:00–06:00 välille, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työ on osa-aikainen (15-37,5 h/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva.

Tarjoamme mukavat työkaverit, kilpailukykyisen palkan, johon voit aidosti vaikuttaa omalla työlläsi, ison organisaatiomme hyvät koulutus-, etenemis- ja urakiertomahdollisuudet, hyvän työterveyshuollon sekä asiakaskohtaiset henkilöstöedut.

SS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


Miltä kuulostaa? Jätä hakemus tehtävään jo tänään ja liity ammattilaistemme joukkoon. Hakuaikaa 31.1.2020 saakka. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana joten toimi nopeasti.


 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -