(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijöitä elintarviketeollisuuteen Seinäjoelle ja ympäristökuntiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Etsimme nyt MATALAPAINEPESIJÖITÄ Seinäjoelle ja ympäristökuntiin.


Tehtävässä olet osa erikoistiimiä, joka vastaa asiakaskohteidemme elintarviketuotantotilojen pesuista ja siivouksista käsi- ja konemenetelmin. Pääsääntöisesti kyseessä on yötyö ja työvuorojen lukumäärästä ja pituudesta voidaan sopia tapauskohtaisesti, joten työ sopii päätyöksi, opiskelujen ohjeen tai vaikkapa lisätyöksi toisen työn oheen. Tärkeintä on hyvä asenne työntekoon, säännöllisyys ja ylpeys oman työnsä jäljestä.


Me panostamme laatuun, emme määrään. Edellytämme kaikilta hakijoilta kiinnosta vastuullisiin sekä monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme valituille henkilöille kattavan koulutuksen kaikkiin tehtäviin ennen työn aloitusta. Työssä onnistuminen edellyttää sinulta asiakaslähtöisyyttä, aikaisempaa kokemusta työelämästä, suomen kielen taitoa, hyvää fyysistä kuntoa sekä kulkupeliä kuten omaa autoa kohteiden välillä liikkumiseen. 


ISS:llä pääset aitiopaikalta näkemään eri elintarvikekohteita, saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut. ISS:llä tarjoamme elämäntilanteeseesi sopivan työn, mahdollisuuksia edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. 


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi  ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaikaa on 1.9.2019 saakka, mutta huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Kysyttävää? Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla rekrytointi@iss.fi


ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -