(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijät, keikka
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Pidätkö fyysisestä ja joustavasta työstä? Etsitkö ekstratyötä muun työn tai opintojesi oheen? Hienoa! Tässä voisi olla vaihteleva keikkaluontoinen työ juuri Sinulle.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme MATALAPAINEPESIJÖITÄ Kuopioon.

Työskentelet tehtaan laitteiden puhdistustehtävissä sekä pidät huolta yleisestä siisteydestä. Työtehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti matalapainepesut ja tuotantolaitoksen ajoittaiset siivoustehtävät. Tässä työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista joustavaa asennetta. Sinun tulee ottaa vastuu oman työsi laadusta. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Oman auton/pyörän käyttömahdollisuus helpottaa työpaikalle siirtymisessä, koska työympäristö sijaitsee muutamien kilometrien päässä keskustan alueesta ja työvuorot vaihtelevat. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Työ tehdään aamuvuorossa klo 05 -13, ilta tai yövuoroissa. 

Työ on alkuun keikkaluontoista, mutta sinulla on mahdollisuuss myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Olet luotettava ja työtä pelkäämätön luonne. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi. Halu oppia on kuitenkin työkokemusta tärkeämpää, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Koulutus kestää 1 -2 viikkoa, mikä edellyttää tämän ajanjakson työskentelyä. 

Olisiko keikkatyö sinulle sopiva vaihtoehto? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai muokkaa ja yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Keikkarinki täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä