Matalapainepesijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Oletko todellinen tehopakkaus, joka viihtyy fyysisessä työssä? Tässä tapauksessa lue tämä tehtävä tarkemmin! Etsimme ammattimaiseen tiimiimme reipasta

 

MATALAPAINEPESIJÄÄ

 

tuotantotiloihin Tampereelle. Tässä tehtävässä työhösi kuuluu tuotantotilojen- ja laitteiden matalapainepesutehtävät. Työtä tehdään arkisin maanantaista perjantaihin kello 8.00 alkaen. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Työt alkavat 1.8.2021, joten ehdit vallan mainiosti loikoilemaan vielä hetken aurinkotuolissa ja nauttimaan kesästä!

 

Pesijöiltämme edellytämme tunnollisuutta, huolellisuutta, joustavuutta sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä elintarvikealalla on plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Olet myös ennen kaikkea tiimipelaaja - hymyn tuominen työyhteisöön ehdoton plussa! Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat tehtävissä eduksi.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin. Varmistamme, että käytössäsi on laadukkaat työvälineet ja ammattimaiset työkaverit. Huolehdimme myös, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Hyvinvointiasi tuemme kuntosalieduilla, hierontaeduilla ja erilasilla kuntoutusohjelmilla.

 

Hae paikkaa hetimmiten klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse suoraan esihenkilöltä: magdalena.miklas-nowak@lassila-tikanoja.fi Huomioithan, että vastaanotamme ainoastaan työnhakusivujemme kautta saapuneet hakemukset.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478672
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Tampere