(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijä
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Hei kaveri - meillä on tarjolla aurinkokunnan antoisimmat kesätyöpaikat, ja siivouksen osalta haut pyörähtävät käyntiin nyt! Vakituisten tekijöidemme kirmatessa kesälaitumille aukenee näytönpaikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Etsimme 

 

PROSESSIPUHDISTAJIA VANTAALLE!  

 

Työ on korkean hygienian puhdistusta elintarviketehtaan tuotantotiloissa sisältäen esimerkiksi tehtaan tuotantolinjojen sekä erilaisten koneiden ja välineiden matalapainepesua. Työtä tehdään pääsääntöisesti ilta- ja yötyönä maanantaista perjantaihin ja työvuorot ovat iltavuoro 14.00 - 22.00 ja yövuoro aloitetaan 18.00 - 23.00 välillä. Yhteensä työtunteja kertyy noin 25-27,5h tuntia viikossa. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työ on tiukasti sidoksissa tehtaan toimintaan sekä valmiutta työskennellä silloin tällöin viikonloppuisin. Tehtävässä on mahdollisuus urakkapalkkaan koeajan jälkeen, jolloin voit todella vaikuttaa ansiotasoosi omalla aktiivisuudellasi!

 

Kesätöitä on tarjolla koko kesän ajan eripituisissa ajanjaksoissa – voit siis itse vaikuttaa, työskenteletkö meillä koko kesän tai vain osan siitä. Kerrothan hakemuksessasi, milloin sinä olisit käytettävissä!  

 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Tässä työssä edellytämme täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suomenkieltä sekä katsomme eduksi, mikäli sinulta löytyy hygieniapassi ja/tai työturvallisuuskortti. Sinulta ei positiivista asennetta puutu ja erinomainen asiakaspalvelu onkin sinulle itsestäänselvyys. Prosessipuhdistuksessa täyttyvät huomaamatta 10 000 askelta, eli myös työn ja liikunnan yhdistäminen sujuu sutjakkaasti. 

 

L&T:llä pääset tekemään kiertotaloutta käytännössä, jonka lisäksi ilahdutat työlläsi tilojen käyttäjiä päivittäin. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi sekä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi. Muistathan myös, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa tai mahdollisesti jo heti syksyllä kesätyöjakson jälkeen! Aloitamme hakemusten käsittelyn vasta maaliskuun alussa, joten ethän huolestu, mikäli meistä ei kuulu heti hakemuksen jätettyäsi. 

 

Järjestämme kesätyöntekijöillemme kuukausittaisia lyhyitä (virtuaalisia) tietoiskutapaamisia eli Kesäduunivartteja, joissa saat parhaat vinkit kesätyön aloittamiseen sekä saat mahdollisuuden tutustua muihin kesätyöntekijöihin. Kesäduunivartti-tapaamiset ovat vapaaehtoisia, eivätkä korvaa perehdytystä, joka toteutetaan kesätyösi alkaessa. Koulutamme myös esihenkilöitämme kesätöiden näkökulmasta, jotta sinun kesätyökokemuksestasi tulisi mukava!

 

 

Olisiko tässä etsimäsi kesätyö? Kerro meille lisää itsestäsi ja hae kesätyöpaikkaa mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Käsittelemme kesätyöhakemuksia pitkin kevättä, ja kutsumme hakijoita haastatteluun maalis-toukokuun aikana. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, voit osoittaa kysymyksesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi.  Huomioithan, että emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

 

Tästä löydät videon, jossa Joni kertoo ajatuksiaan prosessipuhdistajan työstä - Turvallista ruokaa ja merkityksellistä työtä