(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Oletko reipas ja tunnollinen tiimityöskentelijä? Haluatko työlläsi helpottaa muiden arkea?

 

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, jatkathan lukemista, sillä haemme nyt tiimiimme kahta uutta

 

MATALAPAINEPESIJÄÄ KEIKKATÖIHIN KUOPIOON

tarvittaessa työhön kutsuttavaan työsuhteeseen Kuopioon. Työ sisältää elintarvikealan yrityksen tuotantotilojen ja -laitteiden puhdistusta matalapainepesemällä. Työ painottuu arki-iltoihin ja –öihin klo 17-04 väliseen aikaan. Reippaalla tekijällä on kuitenkin mahdollisuus toisinaan myös viikonloppu- ja aamuvuoroihin. Kerrothan hakemuksessasi mitkä työntekoajat ovat sinulle sopivia.Työ on fyysisesti kuormittavaa, mutta normaalilla peruskunnolla selviää työstä mainiosti. Arvostamme vastuullista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä joustavuutta työaikojen ja muuttuvien tilanteiden suhteen. Hygieniapassi, työturvallisuuskortti ja aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ovat plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Työkohteita on alueella kolme, joten oman auton käyttömahdollisuus on plussaa.

Innokkaalle työntekijällä mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen kun paikkoja avautuu kohteissa.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi, joten toivomme, että voisit olla aluksi töissä viisi päivää viikossa muutaman viikon ajan. Luotsaamme sinua uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!