(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään monipuolista siivoustyötä!

 

Etsimme nyt reippaaseen ja iloiseen joukkoomme

 

MATALAPAINEPESIJÄÄ

 

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Turun alueelle teollisuuskohteeseemme. Kohteessa tuotannon tiloja siivotaan matalapainepesurilla sekä tehdään perussiivousta myymälätiloissa. Tässä tehtävässä toimit myös Turun alueen luottopakkina, jolla saattaa tulla tuuraustehtäviä myös muihin kohteisiin. Valtaosa päivästäsi kuluu varmistaen, että kohteen työntekijät saavat työskennellä puhtaissa ja toimivissa tiloissa. Työtä tehdään arkisin aikaisin aamulla. Tehtävä on kokoaikainen, eli viikkotunnit ovat täydet 37,5h.

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, muttei ole pakollinen. Työ on melko fyysistä, joten hyvä yleiskunto ja reipas asenne ovat valttikortteja tässä hommassa!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, sekä mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi. 

 

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten haethan tehtävää pikimmiten! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.