(Poistunut julkaisusta)

Matalapainepesijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Oletko aamun torkku ja illan virkku? Nautitko fyysisestä työstä, jonka voit yhdistää tarkkaan työskentelyyn elintarvikehygienian parissa?


Etsimme nyt tiimiimme MATALAPAINEPESIJÄÄ elintarviketeollisuuteen asiakaskohteeseemme SÄKYLÄÄN.

Työskentely painottuu arkisin ilta- ja yöaikaan klo 19-06 välille. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Työssä menestyminen edellyttää sinulta omatoimisuutta, asiakaslähtöisyyttä sekä kiinnostusta elintarviketuotantotilojen puhdistukseen. Emme edellytä aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään. Hyvä fyysinen kunto on tehtävässä jaksamisen peruspilari. Hygieniapassi sekä työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja vahvan "me"-hengen omaavan tiimin. ISS Palvelut tarjoavat elämäntilanteeseesi sopivaa työtä ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautua ja päivittää osaamista oman työsi ohessa. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Tutustu ISS palveluihin työnantajana lisää tästä linkistä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus tehtävään jo tänään ja liity ammattilaistemme joukkoon. Hakuaika päättyy 20.6.2019. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -